Referenser

Föreningsfest, Halmstad

Det var en kul upplevelse. Först måste jag bara säga att SMAK i Halmstad har en extraordinär service - mycket bra att ha att göra med. Allt fungerade utan bekymmer från beställning till leverans. Vi hade ett äventyrsbadsdisco på Sannarpbadet i Halmstad - mycket uppskattat.
Hasse, Simklubben Laxen

Företagsfest, Malmö

Allting fungerade jättebra, vi har inget att klaga på. Det var smidigt att få all utrustning installerad. Det var kanon att ha två boxar då man kunde fortsätta minglet i ena delen och ändå ha disco i andra. Det är smidigt att kunna välja vilka låtar man vill ha i boxen. All kontakt med er har fungerat bra, vi fick mycket tips om vilken utrustning vi skulle välja osv.
Lina, Forma Publishing Group

50-årsfest, Göteborg

Vi är mycket nöjda. Det här var andra gången vi anlitade er, det gällde min 50-årsfest och det var viktigt att allting fungerade. Festen var den 19:e februari i Göteborg. Vi var drygt sextio gäster. Lokalen var ganska stor med högt i tak, men högtalarna räckte till även om jag tror vi vred upp volymen till max. Jag hade lagt ner mycket tid på låtlistan, men så blev det också precis det drag jag hade hoppats på. När jag stängde av musiken kvart i tre på morgonen fick jag flera klagomål från folk som ville dansa längre. Tack för att ni hjälpte till att göra min fest minnesvärd!
Anders Nilson

Bröllop

Stort tack för bra service och bra musik! Prisvärt och bra!
Erika

Fest

Utmärkt tjänst ni har! Allt funkade som utlovat. Killarna på Totalljud i Jönköping var också mycket bra att ha att göra med.
Anna i Jönköping

30-årsfest, Trelleborg

Hyrde en box till min 30-årsfest i Trelleborg, vi var ca 50-60 stycken. Jag kan bara rosa er, själva konceptet är jättebra, jag behöver inte tänka en tanke på att hitta skivor och ordna med stereo. Jag har med jobb och barn tappat tiden att uppdatera mina cd-hyllor, och med DJ in a Box har jag möjlighet att välja i princip vilka låtar som helst. Något för alla, jättebra! Det var lätt och enkelt att lägga in vilken musik jag ville ha, och fick en liten påminnelse att slutföra när Fredrik, som jobbar för er, ringde några dagar innan för att kolla av. Jag är jättenöjd, kommer säkert hyra igen när en större fest vankas.
Frida

Fester, Helsingborg

Vi har använt DJ in a Box för tredje gången nu (35-årsfest, 40-årsfest och pappas 70-årsfest) och alla gångerna har vi fått mycket bra service. Sist så fick vi inte ljud i mikrofonen som vi skulle använda till talen, men då ringde vi och fick snabbt instruktioner och fick löst problemet innan festen startade. Det som också är så bra är att vi nu har våra egna listor som vi bara kan fylla på och det blir då enklare för varje gång vi har fest. Vi har också kunnat låta andra vänner använda våra listor så att de uppdateras oftare. Det kan jag rekommendera! Vi kan verkligen rekommendera DJ in a Box till olika typer av fester. Lycka till och vi kommer säkert tillbaka när det är time för fest igen.
Wiveca

Personalfest, Helsinborg

Vår erfarenhet av DJ in a Box är enbart positiv. Vi blev mycket väl bemötta från början till slut. Tillmötesgående personal som gjorde allt för att tillgodose våra önskemål. Super att vi fick redan färdiga låtval i olika kategorier som passade vår åldersgrupp väl 30-50 år. Boxen är enkel att sköta och en jättebra service att få det utkört och installerat för en relativt billig peng. Hyrde DJ in a Box till personalfest för c:a 60 pers. Kommer definitivt att rekommendera DJ in a Box till andra.
Kerstin, Helsingborgs kommun

40-årsfest, Domsten

Mycket enkelt och smidigt system. Lätt att få kontakt med uthyrare och generöst med hämtnings- och lämningstider. Det värsta var att det fanns så många gamla godingar att välja på så man skulle behövt ha fest i en vecka för att hinna höra alla. Vi var 50 stycken på min 40-årsfest i Domsten och det hördes alldeles utmärkt. Rekommenderar detta till andra.
Nilla

60-årsfest, Åkersberga

Lördagen 20 oktober hade jag min 60års-fest på Videtäppans festlokal i Åkersberga. Det var verkligen drag på dansgolvet och alla de 52 gästerna mellan 30-84 år var uppe och dansade. Vi fick mycket beröm om låtvalet. Det var något för alla åldrar. Jag var först lite frågande till detta DJ in a Box, men med hjälp av Janne kom man snabbt på hur man gör egna spellistor. Det visade sig också att detta var lätt att använda. Vi hade även en danstävling där man behövde stanna musiken och börja om med tävlingslåtarna, inga problem, allt gick som en dans. Jag ber att få återkomma vid ett annat tillfälle och rekommenderar DJ in a Box till andra som tänker ha fest.
Tuula, Åkersberga

Vilda västern-fest, Malmö

Vi är mycket nöjda med vår kontakt med er! Vi hyrde till en fest den 19 oktober i Malmö. Festen var en företagsfest "Vilda västern" och vi hade den på Kockums fritid. Vi var 80 personer och musiken fungerade bra. Speciellt nöjda var vi med att ni kopplade samman "allt" samt att ni informerade om alla finesser som vi kunde använda. Speciellt informationen om att vi kunde låsa maskinen om folk "bara tryckte fram låtar". Vi låste den ganska snabbt. Skönt också att ni hämtade hem den på natten. Det enda som blev fel var vid bokningen, men det fixade ni till snabbt. Vi kommer att hyra av er igen!
Cilla, Onokoliska kliniken

Cykelfest i Göteborg

Vi hade en cykelfest den 15/9. Vi var 50st gäster. Fick tips från en kompis som hyrt er till en 40-års fest och varit nöjda. Vi bor i Vallda så det är nära till Onsala. Fick jättebra kontakt med Martina som var mycket noga med att vi skulle vara nöjda och att allt skulle gå smidigt. Vi var jättenöjda från början till slutet med låtvalen man kunde göra i lugn och ro innan, till hämtning och lämning. Otroligt mycket olika musik och alla våra favoriter var med, mycket bra. Lätt sida på nätet med bra instruktioner hur man går tillväga steg för steg. Alla på festen var mycket imponerade av låtvalen och det var dans hela natten. Bra också att själva apparaten var så lätt att montera och sköta. Bra med spärren för låtvalen. Det vi tyckte kunde varit bättre var basen lite mycket diskant om man får vara petig. Men vi är toppennöjda och kommer att hyra igen.
Camilla och Tommy

Oktoberfest

Vi hade en mycket lyckad Oktoberfest (6/10) där festkommittén i Sandskogens Villaägareförening i Löddeköpinge var arrangörer. Det blev cirka 80 personer som deltog i festen och eftersom det var väldigt blandade åldrar så hade vi dels blandad dansmusik och under tiden vi åt hade vi tyrolermusik. Jag tycker att jag fick mycket bra hjälp och service när jag behövde få ihop lite tyrolermusik, och jag tycker att det var ett bra utbud i olika musikgenrer. Jag och även de övriga i festkommittén är helt nöjda med DJ in a Box.
Iréne, Löddeköpinge


Events

Vi använder ofta DJ in a Box som underleverantör, när det gäller mindre och mer intima events. De har bra grejer, är serviceminded, prismedvetna och ställer alltid upp när det gäller specialfrågor. Att boka och lägga in låtlistor går hur snabbt som helst. Allt detta värderar vi högt hos en leverantör."
Mia, Inspired Minds

Bröllop

Vi är supernöjda o kommer definitivt att hyra nästa gång det vankas stor fest. Allt var perfekt. Enkelt att boka, spellistor, hämtning/lämning. Allt fungerade perfekt. Vi hade 65 dansande, superglada/nöjda gäster. Många frågade var vi hittat den perfekta musiklösningen. Så kanske har vi bidragit med några bokningar i framtiden;-) Ni får gärna använda oss som referenser vi är SÅÅÅ NÖJDA! Tack för bidrag till att göra Vår dag Perfekt.
Malin & Ted, Blentarp


30-års fest i Malmö

Vi hade en 30-års fest med 70-tals disco-tema, för ca 35 pers. Vi kunde inte bli mer nöjda! Allt toppen, från början till slut. Lätt att göra listor, mycket musik att välja på, lätt att hämta/lämna och installera. Själva boxen är superlätt att manövrera och alla var jättenöjda med kvaliteten. DJ in a box gjorde vår fest ;-)
Maria & Linda


Fest!

Tack för super anläggning, bra rådgivning och flexibilitet med hämtning och lämning osv. Många som frågade vad vi hade fått så bra musik ifrån. Allt funkade perfekt och det var fullt ös på dansgolvet i 2,5 timme, kunde inte bli bättre!
Camilla Bergkvist

Bröllop i Malmö

Tack snälla för allt... något vi sent kommer glömma! Ha det bra så hoppas jag vi behöver din hjälp fler gånger. Kanske när vi fyller 40 :)
Sara Sweetlove

Fest på Limhamn

Hejsan Vill bara säga att vi var jättenöjda med anläggningen vi hyrde, den var lättskött och ljudet var jättebra. Och spellistorna som vi hade beställt fungerade jättebra. Till alla som funderar på att hyra en anläggning kan vi rekommendera er på det varmaste.
Leif Lilja

40-årsfest i Täby

Vi hyrde DJ in a Box i Täby för en 40-årsfest som vi hade hemma, 45 personer med dans i vardagsrummet! Vi skapade vår egna lista och vi upplevde allt som mycket enkelt, boka på nätet, välja låtar, montera och plocka ihop anläggningen. Inget att anmärka på! Tack för ett superbra alternativ till en klassisk Discjockey!
Katrin o Micke

Fest i Jönköping

Utmärkt tjänst ni har! Allt funkade som utlovat. Killarna på Totalljud i Jönköping var också mycket bra att ha att göra med.
Anna