Boka utrustning

Bokningen är bindande. Läs våra regler under Frågor och Svar. Välj det datum utrustningen ska användas. Önskade tider för hämtning/leverans kan anges i rutan på steg 7. Bokar ni en lördag så brukar det gå att hämta på fredagen. Kontakta orten ni tänker boka hos.

Välj det område du önskar hyra ifrån.

Ange de produkter/tjänster ni önskar hyra, samt antal. Om någon produkt är markerad med "Uthyrt" så kontakta orten ni vill hyra från. Oftast går det att ordna fram den eller likvärdig utrustning ni efterfrågar.

Notera att priserna är om ni själv hämtar och lämnar hos oss. Utkörning, hämtning och ev. milkostnad tillkommer. Dessa tjänster finns att boka längst ner i produktlistan.

Om ni bokat en DJ in a box så kopplar ni era skapade spellistor (max 5st) till bokningen här. Syns här inga spellistor så har ni inte skapat några och då går ni vidare till nästa steg. Spellistorna skapar ni här och kopplar sen till bokningen via mina sidor senast 48 timmar innan leverans.

Har ni inte bokat någon DJ in a box så går ni vidare till nästa steg.

Kompletera era personuppgifter. En bekräftelse skickas till den epost adress du anger, vänligen kontrollera stavningen.

Om du bokat utkörning/hämtning så ange gärna den adressen i rutan på steg 7.

Svara på frågorna angående offentlig miljö. Du kan fylla i dessa i efterhand via mina sidor men de måste vara ifyllda senast 48 timmar innan leverans.

Här är en summering av din bokning. Om ni har några övriga önskemål så anger ni dem i rutan tillsammans med ev. leveransadress och önskad tid. Notera att om du bokat utkörning och det är mer än 20 km från vår utlämningsadress så tillkommer 50 kr / mil.